Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dyer, Dr. Wayne - Willen is kunnen

Schrijver:
Titel: Willen is kunnen
ISBN: 9789022985519
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna, 2004
Bijzonderheden: Nette/ zeer nette paperback, 298 pag.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dr. Wayne Dyer heeft wereldwijd zijn naam gevestigd als de psychotherapeut met de heldere inzichten, de begrijpelijke woordkeus en de praktische adviezen. Al meer dan vijfentwintig jaar behoort hij tot de top van de inspirerende en spirituele leiders. Zijn boek 'Niet morgen, maar nu' bood hulp aan honderdduizenden lezers over de hele wereld.
In Willen is kunnen laat Wayne Dyer zien hoe je op eenvoudige wijze kunt leren omgaan met de problemen die je in het leven tegenkomt. Of het nu gaat om meer alledaagse dingen als tegenslag op het werk, of om ernstiger zaken als verdriet, pijn of ziekte, voor elk probleem bestaat een oplossing. Hoe vind je deze oplossing? Door de vaste denkpatronen te doorbreken die je leven beheersen. Pas dan kun je de mentale omschakeling maken waardoor je je problemen ziet zoals ze werkelijk zijn, een deel van het leven in plaats van de vervelende hindernissen die we er vaak van maken.
Recensie(s)
De auteur, Amerikaans psychotherapeut, bekend van bestsellers als 'Niet morgen maar nu', laat zien hoe mensen op effectieve wijze kunnen omgaan met dagelijkse problemen door vaste denkpatronen te doorbreken en spiritualiteit een plaats te geven in hun leven. In het eerste deel van het boek beschrijft hij de basisbegrippen van het spirituele denken, zoals bewustzijn, energievelden en vibraties. Observaties en overdenkingen uit bekende spirituele geschriften (Franciscus van Assisi, moeder Teresa en anderen) blijken nog altijd actueel te zijn. In het tweede deel komt aan de orde hoe de grondbeginselen van de spiritualiteit kunnen worden aangewend bij het oplossen van een breed scala aan problemen, zoals depressie, geweld, ziekte en verlies. Op basis van praktijkvoorbeelden en citaten uit de spirituele literatuur geeft Dyer een groot aantal praktische adviezen, die lezers die openstaan voor religie en spiritualiteit, evenals hen die het voorgaande werk van de auteur kennen en waarderen, zeker zullen aanspreken.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dyer, Dr. Wayne - Willen  is kunnen