Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Williamson, Marianne - Verandering doet wonderen

Schrijver:
Titel: Verandering doet wonderen
ISBN: 9789022542378
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, 2005
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek, 313 pag., ISBN 9789022542378
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'De enige manier om macht te krijgen in een wereld die te snel draait, is weten hoe je langzamer kunt gaan. De enige manier om je invloed te verbreden is door te leren om dieper te gaan. De wereld die wij onszelf en onze kinderen toewensen komt niet voort uit de snelheid van de elektronica, maar uit de rust die zich nestelt in onze ziel. Alleen dan zullen we een wereld zien die ons hart weerspiegelt in plaats van dat het ons hart breekt.'

- Uit de introductie

We worden uitgedaagd door de wereldgebeurtenissen, door de getijden van de geschiedenis, om een meer volwassen geesteshouding te ontwikkelen. Tegelijkertijd kan dat niet zonder dat we kijken naar dat wat ons pijn doet. Het leven is geen droefgeestige roman, die we na afloop wegleggen om daarna de kroeg in te duiken. We zijn allemaal acteurs in een enorm drama dat zich iedere dag verder ontvouwt, en totdat we heel diep in onszelf gaan graven, kan er geen meesterstuk ontstaan. Hoe we allemaal onze rol uitvoeren, bepaalt de uitkomst van het stuk.

Verandering doet wonderen is een spirituele gids voor een radicaal nieuw leven. Meer nog dan ooit tevoren drukt Marianne Williamson ons op het hart dat deze tijden, die soms zo moeilijk zijn, het doel hebben ons om te veranderen in wie we voorbestemd waren te zijn.
Recensie(s)




Marianne Williamson startte haar carriere als spirituele psychotherapeute aan de hand van 'Een cursus in wonderen', een boek dat staat aan de basis van een brede beweging van christelijk getint nieuwetijdsdenken. Williamson trad een aantal keren op in de talkshows van Oprah Winfrey en schreef meer boeken, onder andere 'In vrouwelijkheid' (1994) en 'Betoverende liefde' (2000). In haar boek beschrijft ze de verschillende veranderingen die een mens door te lopen heeft, zoals 'Van negatief denken tot positieve liefde' en 'Van God vragen de wereld te veranderen naar bidden dat hij jou verandert'. Marianne Williamson wil laten zien dat veranderingen wonderen bewerken omdat de wereld verandert, als we niet kijken vanuit angst en pijn, maar vanuit liefde. Ze is ervan overtuigd: 'De wereld die wij zien, is een afspiegeling van de mensen die wij geworden zijn en als wij niet blij zijn met wat we in de wereld zien, moeten we de confrontatie aangaan met de dingen die we niet leuk vinden in onszelf.' Dit boek vol levenslessen vraagt erom in korte gedeelten te worden gelezen en overdacht.

M.C. Brak
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Williamson, Marianne - Verandering  doet wonderen