Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Wiseman, Richard - Nachtrust - lessen in slaap

Schrijver:
Titel: Nachtrust - lessen in slaap
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas Contact, 2015
Bijzonderheden: Nette paperback, 317 pag., ISBN 9789045028781
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Wat gebeurt er tijdens onze slaap? Wat is het beste moment om te ontwaken? Wat kunnen we doen om snurken tegen te gaan? Hoe kunnen we nachtmerries voorkomen? Wat zijn de geheimen van "superslapers'?
Bijna een derde van ons leven brengen we slapend door, en toch weten we weinig van wat er gebeurt tijdens deze donkere uren. In Nachtrust onthult Richard Wiseman de wetenschap over de slapende hersenen.
Inzicht in ons slaapgedrag is essentieel, want zelfs een beetje slaaptekort kan een nadelig effect op onze gezondheid, levensduur en -vreugde hebben. Wiseman baseert zich op recent onderzoek en nieuwe experimenten, en op het grootste archief van droomverslagen ter wereld. Hij laat op fascinerende wijze zien hoe wij het meeste uit onze nachtrust kunnen halen.
Recensie(s)

Acht lessen waarin onder andere de werking van de hersenen tijdens de slaap, slaapperiodes, slaapbehoefte, superslaap en powernaps, slaapwandelen en dromen, nachtmerries en droomtherapie uitgebreid worden behandeld. De schrijver verstaat de kunst om een zeer boeiend betoog te houden over alle aspecten van onze slaap en tegelijkertijd de meningen van de belangrijkste onderzoekers uit verleden en heden tegen het licht te houden. Hij maakt duidelijk welke ideeën onderbouwd zijn en welke onjuist zijn en doet dit op een humoristische toon, waardoor het boek een fictiekarakter krijgt. Met een zeer uitgebreide notenlijst. De auteur is hoogleraar psychologie en doet onder meer onderzoek naar paranormale verschijnselen.

Redactie
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wiseman, Richard - Nachtrust  - lessen in slaap