Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Cor Bruijn - Bruijn, Cor-Sil de strandjutter (nieuw)

Schrijver:
Titel: Bruijn, Cor-Sil de strandjutter (nieuw)
ISBN: 9789043514088
Uitgever:
Bijzonderheden: Sil de strandjutter van Cor Bruijn is een klassieker die iedereen gelezen zou moeten hebben.  Wanneer bij Terschelling, tijdens een storm op zee, een Zweeds schip vergaat, redt Sil, een bekende strandjutter, een meisje van ongeveer drie jaar. Hij...
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Sil de strandjutter van Cor Bruijn is een klassieker die iedereen gelezen zou moeten hebben. 
Wanneer bij Terschelling, tijdens een storm op zee, een Zweeds schip vergaat, redt Sil, een bekende strandjutter, een meisje van ongeveer drie jaar. Hij neemt haar mee naar huis. Daar wordt zij door zijn vrouw en hem als kind aangenomen en samen met hun twee zonen opgevoed.
Het boek geeft een prachtige beschrijving van het leven op het eiland aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw. Reeds bij eerdere uitgaven was dit boek een bestseller; het werd tevens als televisieserie uitgebracht.
Ook in deze tijd is het verhaal de moeite waard om gelezen te worden. Opnieuw uitgebracht in de Nostalgiereeks, 'boeken waarmee meerdere generaties zijn opgegroeid'.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cor Bruijn - Bruijn, Cor-Sil de strandjutter (nieuw)