Green, Julien - Journaal / 1926-1945 (privé-domein # 42)

Schrijver:
Titel: Journaal / 1926-1945 (privé-domein # 42)
ISBN: 9789029518437
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1977, paperback met flappen, gevlekt, gebruikssporen, redelijk exemplaar
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
902951843x.
'De wereld betekent niets als men de wereld niet in zichzelf verkent en leert kennen, schreef Julien Green. De met Sartre waarschijnlijk nog laatste in leven zijnde klassieke Franse schrijver van deze eeuw heeft in zijn tot enige duizenden pagina's uitgegroeide Journaal dit motto waargemaakt.

Er bestaan weinig dagboeken in de moderne literatuur die kunnen tippen aan de psychologische diepte en scherpe waarneming van Green. De talloze mensen die hij ontmoet, de reizen die hij maakt, de boeken die hij schrijft, de polemieken die hij voert, de muziek die hij beluistert, de momenten van geluk en van ellende die hij doormaakt, men vindt ze in de heldere, zorgvuldige stijl die ook zijn romans kenmerkt, terug in dit kaleidoscopische dagboek.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Green, Julien - Journaal / 1926-1945 (privé-domein # 42)