S. van Meijel - Rijk zijn op aarde

Schrijver:
Titel: Rijk zijn op aarde
ISBN: 9789063253899
Uitgever: Kosmos Uitgevers Bv
Bijzonderheden: Goed - Conditie: Redelijk, paperback, in het boek zijn met pen een aantal regels onderstreept en er zijn een aantal aantekeningen gemaa
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De informatie in dit boekje is aan de auteur doorgegeven door zijn innerlijke gids St. John. Door contact te maken met de essentie van gedachten, van emoties en van het lichaam kan een mens werkelijk (innerlijke) rijkdom ervaren. Om deze rijkdom toe te laten is vertrouwen, aandacht en concentratie nodig. Het gaat om het ervaren van de energie, die in onze aardse werkelijkheid velerlei vormen aanneemt. Bevat duidelijk beschreven en goed toepasbare oefeningen. Prettig leesbaar, heldere tekst. Omslag in wit/grijze steunkleur, met een (in paars) zich naar een centrum bewegende stroom. Er zijn meer boeken van deze auteur over vergelijkbare onderwerpen verschenen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.