Dirk Schellberg - Didgeridoo

Schrijver:
Titel: Didgeridoo
ISBN: 9789074597128
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Paperback. Leesvouwen in de kaft en rug, verkleuring op de rug. Bevat sporen van gebruik, maar is in prima staat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In de scheppingsmythen van de oorspronkelijke bewoners van Australië speelt de didgeridoo een belangrijke rol: de klank van dit blaasinstrument hielp om de wereld en alle dingen daarin te laten ontstaan. Dit boekje gaat niet alleen in op de culturele betekenis van de didgeridoo, maar ook op de ervaringen van westerse therapeuten die nieuwe toepassingsmogelijkheden in de oeroude klank hebben ontdekt.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dirk Schellberg - Didgeridoo