H.G. Sieczka - Chakra

Schrijver:
Titel: Chakra
ISBN: 9789060577158
Uitgever: Omega Media Publis.
Bijzonderheden: Goed - Paperback. Verkleuring en vlekjes op de kaft, de onderste hoek van de eerste pagina is afgeknipt.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek “Chakra” worden bepaalde ademtechnieken behandeld waarmee u elke chakra afzonderlijk kunt reinigen en opladen. U zult nieuwe harmonie ervaren in uw lichaam en geest.
Onze adem is de belangrijke brug tussen lichaam en ziel. De adem vormt de verbinding tussen binnen en buiten, tussen het individu en het universum.
De fijnstoffelijke uitwisseling verloopt langs de chakra’s de zeven energiecentra langs onze lichaamsas, die kosmische energie opnemen en transformeren.
De vele illustraties geven een helder inzicht in de stap-voor-stap-ademhalingsoefeningen, noodzakelijk voor optimaal lichamelijk en geestelijk functioneren.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.