R. Baugniet - 500 pizza's & platte broden

Schrijver:
Titel: 500 pizza's & platte broden
ISBN: 9789059209091
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 9,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek staat boordevol verrukkelijke recepten voor pizza's en andere soorten plat brood. De recepten zijn duidelijk en stap-voor-stap beschreven en u kunt voor elke gelegenheid een passend en smakelijk gerecht kunnen vinden. Een ongedwongen lunch in het weekend, een eenvoudig souper of een lekker voorgerecht - deze heerlijke recepten zullen u elke keer weer smaken.

In de inleiding wordt de benodigde basisinformatie gegeven: keukengerei, kooktechnieken en een overzicht voor bijgerechten, vullingen en garneringen.
In dit boek zijn alle klassiekers vanuit de hele wereld opgenomen, waaronder Italiaanse calzones, knapperige Indiase dosas, Amerikaanse bannock, Mexicaanse tortillas, Midden-Oosterse matzes, Zweeds platbrood en Franse fougasse.

Er worden simpele technieken gegeven voor dunne en knapperige platte broden, dikke en luchtige pizza's, Europese platte broodsoorten besprenkeld met wat olijfolie, geurige naan en zoete pizza's die uitstekend bij een zomerse barbecue passen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. Baugniet - 500 pizza's & platte broden