Fain, Sarah - Wereldmeiden: Een droomjaar (Bass Ackwards and Be

Schrijver:
Titel: Wereldmeiden: Een droomjaar (Bass Ackwards and Belly Up #2)
ISBN: 9789026124259
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheden: 2008, hardcover, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Vier vriendinnen
Vier harten
Vier keuzes
Eén beslissend jaar

Met hun schooldiploma's op zak besluiten de vier vriendinnen Harper, Sophie, Kate en Becca een droomjaar in te lassen. Alle vier volgen ze hun hart.
Sophie lijkt het goed voor elkaar te hebben. Maar dan komt ze plotseling op straat te staan. Ze besluit tijdelijk bij Sam in te trekken, een jongen op wie ze stiekem verliefd is.
Kate lijkt haar roeping gevonden te hebben en gaat vrijwilligerswerk doen in Ethiopië. Ze wordt tegengewerkt door Darby, een arrogante student die niet meer in haar ziet dan een knap, dom blondje.
Becca is tot over haar oren verliefd op Stuart. Ze belt hem wel drie keer per dag, tot ergernis van haar vriendinnen. Haar obsessieve liefde keert zich uiteindelijk tegen haar…
En Harper? Zij stort zich volledig op het schrijven. Ze ontwikkelt haar eigen stijl. Zal ze hier ooit haar beroep van kunnen maken? Of gaat ze weer studeren? Ze schuift de keuze voor zich uit…

De vier vriendinnen hebben elkaar harder nodig dan ooit!
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fain, Sarah - Wereldmeiden: Een droomjaar (Bass Ackwards and Belly Up #2) Fain, Sarah - Wereldmeiden: Een droomjaar (Bass Ackwards and Belly Up #2)