Melker, Gert Jan / Have, Wouter ten / Filipovic, Nenad / Eenennaam, Fr

Schrijver:
Titel: Strategie maakt het verschil
ISBN: 9789081091473
Taal: Nederlands
Uitgever: Mediawerf
Bijzonderheden: 1e druk 2009, paperback, 297 bldz., goed
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Strategie is hét wapen om de strijd met de concurrentie aan te gaan. De strategie van een organisatie, of dat nu een profit- of een non profitorganisatie is, bepaalt uiteindelijk het succes. Nu en in de toekomst. Strategie maakt bijvoorbeeld het verschil bij de doorbraak van de elektrische auto en in de luchtvaart tonen ontwikkelingen aan dat de strategie bepalend is voor de concurrentiepositie van luchtvaartmaatschappijen. Het hebben van een strategie is echter niet voldoende. Het blijft niet bij strategie alleen; zonder een juiste uitvoering is strategie een mooi document in een bureaulade.

In dit boek zijn de nieuwste wetenschappelijke inzichten gecombineerd met sprekende voorbeelden uit de praktijk. De recente economische crisis noopt veel bedrijven tot het aanpassen van de strategie. Innovatie en duurzaamheid zijn niet weg te denken in deze discussie. Ook strategie voor de non-profitsector en de relatie tussen strategie en organisatieverandering komen uitvoerig aan de orde. Verhalen in de pers over bedrijven als ABN AMRO, Enron en Ahold maken duidelijk hoe bepalend de rol van leider is. Managers worstelen met strategische dilemma’s die zich wel ‘als vanzelf’ aandienen maar zich niet als vanzelf oplossen. En juist de wijze waarop organisaties met dilemma’s omgaan is bepalend voor het succes van de strategie. Deze dilemma’s komen ruim aan bod en vormen een rode draad in veel van de bijdragen.

‘Strategie maakt het verschil’ is samengesteld door auteurs met een gemeenschappelijke passie voor strategie. Vanuit de wetenschap én vanuit de praktijk overhandigen zij hun visie waarmee u uw voordeel kunt doen. Daarmee bestaat strategie ook uit visies die het verschil voor u en uw eigen organisatie kunnen maken.
Verder lezen

ASSELT uit Zutphen

particulier
Binnen 3 dagen krijgt u bericht van mij, als dat niet zo is kijk u dan in de SPAM van u mail.
Als u vragen heeft over het boek mag u altijd bellen
Met vriendelijk groet,
Boekwinkeltjes Asselt
Bert van Asselt
06-51955398

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Melker, Gert Jan / Have, Wouter ten / Filipovic, Nenad / Eenennaam, Fred van - Strategie maakt het verschil

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ASSELT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ASSELT
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ASSELT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ASSELT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ASSELT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.