Adrian Richardson 66487 - Meat hoe je vlees moet kopen, bereide

Schrijver:
Titel: Meat hoe je vlees moet kopen, bereiden en eten
ISBN: 9789021545707
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Bijzonderheden: Goed, Gekartonneerd, 368p
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerde vleesexpert die zijn uitgebreide culinaire kennis graag deelt met anderen. Met Meat brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson onthult alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over gevogelte en wild. Hij vertelt waar goed vlees vandaan komt en wat er allemaal gebeurt voor het bij de slager ligt. Hij legt uit hoe je een goede slager vindt en waar je op moet letten als je vlees koopt.
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adrian Richardson 66487 - Meat hoe je vlees moet kopen, bereiden en eten Adrian Richardson 66487 - Meat hoe je vlees moet kopen, bereiden en eten