Dubbeldam, Ton 7 Knipping, Anne - Ton Dubbeldam - Vivid Reflect

Schrijver:
Titel: Ton Dubbeldam - Vivid Reflections - Bespiegelingen in het licht
ISBN: 9789492629128
Taal: Meertalig
Uitgever: Art Revisited
Bijzonderheden: 2019, hardcover, als nieuw
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
FlaptekstBespiegelingen in het licht. Vivid Reflections. 84 pagina's, full colour, harde kaft.De sfeervolle werken van Ton Dubbeldam verbeelden de realiteit en benaderen abstractie. De voorstellingen zijn divers: nu eens een zonnig terrasje in Frankrijk, badend in een warm, zomers licht. Dan weer de staalblauwe Noordzee, bezien vanaf een strandje met glooiende duinen. Dubbeldam neemt de toeschouwer mee op een tour door Europa. Maar de echte reis voert niet over land of zee.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dubbeldam, Ton 7 Knipping, Anne - Ton Dubbeldam - Vivid Reflections - Bespiegelingen in het licht Dubbeldam, Ton 7 Knipping, Anne - Ton Dubbeldam - Vivid Reflections - Bespiegelingen in het licht