Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Sapiens - Wijsheid uit het Oosten

Schrijver:
Titel: Wijsheid uit het Oosten
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Helmond, 1926
Bijzonderheden: Gebrocheerd, softcover, 251 pp. In goede staat
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Omslag wat lichte schade, mede door vocht achterzijde. Stickertje op rug, ex-libris op titelblad. Gezien de leeftijd verder prima.

"Waar "Licht uit het Oosten" de historische boeken van het Oude Testament behandelde is "Wijsheid uit het Oosten" meer in het bijzinder aan de wijsgerige en dichterlijke gewijd. Op dezelfde wijze ontstaan als zijn voorganger, laat het zich eveneens lezen op elk hoofdstuk, waarop men het openslaat. Terwille der bevattelijkheid is andermaal de gewijde tekst met veel vrijheid gehanteerd. Dat velen er de schoonheid van het Oude Testament door mogen leeren kennen, is de bedoeling en de wensch van den schrijver. Gezien het werk dat broeder Cyprianus, van de Congregatie van O.L.Vr. Onbevlekt Ontvangen te Maastricht, doet ter verspreiding van kennis over het Nieuwe Testament, zij dit boek hem opgedragen"
Verder lezen

Apollonius uit Sint Hubert

particulier

Logo Apollonius

Bestelt u meerdere boeken, dan verzenden wij ze samen en betaalt u maar één keer verzendkosten. Bij bestellingen met een totaalbedrag van € 50,00 of meer is binnen Nederland de verzending gratis - bij bestellingen onder de 10 kg.
Verzendingen vinden plaats na ontvangst van betaling.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sapiens - Wijsheid uit het Oosten Sapiens - Wijsheid uit het Oosten Sapiens - Wijsheid uit het Oosten Sapiens - Wijsheid uit het Oosten