Steensma, F. - Oor's eerste Nederlandse Pop-encyclopedie 2006 /

Schrijver:
Titel: Oor's eerste Nederlandse Pop-encyclopedie 2006 / jubileumeditie
ISBN: 9789045305813
Taal: Nederlands
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2005, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De Popencyclopedie van OOR is een naslagwerk dat onmisbaar is voor iedereen die popmuziek een warm hart toedraagt. Deze zestiende editie is volledig herzien en geactualiseerd. Via een afgewogen A tot en met Z-selectie worden alle voor nu relevante artiesten en groepen gepresenteerd.

Aan de hand van carriĆØrebeschrijvingen, cd-discografieĆ«n, land- en genreoverzichten zijn de feiten op een overzichtelijke manier in kaart gebracht. Ook de per artiest gerangschikte overzichten van muziekvideo's, popboeken en hitsingles zijn bijgewerkt.

Het fotomateriaal, afkomstig van de beste Nederlandse popfotografen, is volledig vernieuwd. Een inhoudsopgave van de vorige dertien edities en een omvangrijk alfabetisch register (meer dan 10.000 namen) completeren dit 448 pagina's tellende standaardwerk.

Behalve door popliefhebbers wordt OOR's popencyclopedie ook als een onontbeerlijke informatiebron gezien door hen die beroepsmatig met popmuziek te maken hebben, zoals dj's, popjournalisten en programmamakers.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steensma, F. - Oor's eerste Nederlandse Pop-encyclopedie 2006 / jubileumeditie