John Saul - Een ziel zo zwart

Schrijver:
Titel: Een ziel zo zwart
ISBN: 9789068790047
Taal: Nederlands
Uitgever: Dell Publishing
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, vouw in de kaft en naam voorin
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Amanda was net twaalf jaar geworden. Het was een klein, tenger meisje dat altijd in sombere zwarte jurken werd gekleed... en ze was blind.

Voorzichtig met haar stok om zich heen tastend volgde ze het pad over de rotsen, langs de kust van Paradise Point... Totdat de kinderen kwamen en haar begonnen te treiteren en uit te schelden. In paniek trachtte ze aan hun hoon te ontkomen en ze vluchtte zo snel als haar beentjes haar dragen konden. Enkele seconden later stortte ze in zee en werd ze door de golven verzwolgen.

Honderd jaar later verhuist Michelle, een vrolijk twaalfjarig meisje, met haar stiefouders van Boston naar Paradise Point. Ze verheugt zich op haar nieuwe bestaan in het schilderachtige dorpje aan de kust en geniet met volle teugen van de prachtige natuur... totdat de mist opkomt en een in het zwart gekleed, blind meisje smeekt haar te helpen... totdat de kinderen van Paradise Point op raadselachtige wijze om het leven komen... totdat een gruwelijk noodlot toeslaat en Michelle's leven in een wurgende greep houdt...
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Saul - Een ziel zo zwart John Saul - Een ziel zo zwart John Saul - Een ziel zo zwart John Saul - Een ziel zo zwart John Saul - Een ziel zo zwart John Saul - Een ziel zo zwart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.