Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en ove

Schrijver:
Titel: Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos-Z&K. Utrecht / Antwerpen.
Bijzonderheden: 1994, 1e druk, 192 pagina's, gebonden, afmeting: 28,3 x 22,3 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Hoe kunt u: een schuilplaats maken, een bladerbed maken, een kampeerplek zoeken, een latrine graven, een vishaak maken, een tent opzetten, planten op giftigheid testen, een vis schoonmaken, navigeren met behulp van sterren, een boogboor maken, uitputting door hitte voorkomen, een vlot bouwen, een kompas maken, het weer voorspellen, voedsel bereiden op een spit, water zuiveren, een kampvuur maken, de juiste uitrusting kiezen, een kookpot maken, een zonnewijzer aflezen, honing verzamelen, voedsel tegen wilde dieren beschermen, een kamp opbreken, aardappelen in natte klei koken, sneeuwschoenen maken, een iglo bouwen, een snelstromende rivier oversteken, een gebroken arm spalken, uit drijfzand ontsnappen, de nadering van een storm herkennen, noodsignalen gebruiken en nog honderden andere technieken voor het overleven in de vrije natuur, zelfs in de meest vijandige omstandigheden.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur. McManners, Hugh. - Het commando SURVIVAL handboek. Leven en overleven in de vrije natuur.