Marjan Berk - Marjan Berk's oma en opa boek

Schrijver:
Titel: Marjan Berk's oma en opa boek
ISBN: 9789025439552
Uitgever: Atlas Contact
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Marjan Berk heeft inmiddels vier kleindochters en vier kleinzoons. En als een vrolijke bonus zijn daar nog twee nieuwe kleinzoons bij gekomen. Als geen ander weet ze dat een grootouder voor het kleinkind vaak een inspirerende persoon is, die over de hoofden van ouders een belangrijke rol kan vervullen. Dit boek wijst de weg. Over wat er gedaan kan worden met kleine en grotere kinderen, het bereiden van maaltijden die aantrekkelijk zijn voor kinderen en weinig energie van de grootouder vragen, de relatie to schoondochters en -zonen, het vermijden van de gebruikelijke frustraties tussen generaties, de eerste voorzichtige stappen naar moderne communicatiemiddelen en uiteraard alle adressen die nuttig kunnen zijn voor een geslaagd uitje, cadeau of activiteit.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marjan Berk - Marjan Berk's oma en opa boek