Deputaatschap Opvoeding, Onderwijs en Catechese (DOOC), uitgaande van

Schrijver:
Titel: DOOC-Verbond en doop toegelicht voor jongeren (nieuw)
ISBN: 9789463701686
Uitgever:
Bijzonderheden: Verbond en Doop toegelicht voor jongeren is een uitgave in samenwerking met het Deputaatschap Onderwijs, Opvoeding en Catechese (DOOC) van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Wat houdt het werkverbond precies in voor jou? Wat is het genadever...
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Verbond en Doop toegelicht voor jongeren is een uitgave in samenwerking met het Deputaatschap Onderwijs, Opvoeding en Catechese (DOOC) van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland.
Wat houdt het werkverbond precies in voor jou? Wat is het genadeverbond en hoe krijg jij daar deel aan? En wat betekent het voor jou dat je gedoopt bent? Zijn al Gods beloften nu voor jou?
Belangrijke vragen. Vragen die over jóu gaan, en over je eeuwige bestemming. Vragen waarop de Bijbel gelukkig duidelijke antwoorden geeft.
In dit boek staan we daar samen bij stil. Zo kom je tot een Bijbelse visie op een onderwerp waarover veel misverstanden en dwalingen bestaan.
Lees je mee?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deputaatschap Opvoeding, Onderwijs en Catechese (DOOC), uitgaande van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland - DOOC-Verbond en doop toegelicht voor jongeren (nieuw)