J. Rickards - De duisternis in mij

Schrijver:
Titel: De duisternis in mij
ISBN: 9789044321463
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Gebruikssporen
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zeven jaar geleden was Cody Williams de hoofdverdachte in een reeks afschuwelijke ontvoeringen in New England. Zeven jaar geleden zette ex-FBI-agent Alex Rourke hem achter de tralies. Nu is Cody ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Hij wil de balans opmaken. En hij wil alleen praten met Alex Rourke.
Als Alex besluit de confrontatie met het monster aan te gaan moet hij opnieuw demonen uit het verleden oproepen. Want voor Cody is er niets te verliezen en hij heeft een sterke troef in handen. Het wordt duidelijk dat één slachtoffer, Holly Tynon, nog in leven zou kunnen zijn. Alex staat voor een verschrikkelijke keuze die ten koste zal gaan van op z?n minst één leven. Maar Cody Williams is niet de enige die een duister geheim heeft?
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Rickards - De duisternis in mij