West, Anne - De vuurmagiër / De zwarte magiër (De macht van het

Schrijver:
Titel: De vuurmagiër / De zwarte magiër (De macht van het zwaard #3-4)
ISBN: 9789026123252
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheden: 2007, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Bundel met deel drie en vier van de vierdelige serie 'De macht van het zwaard'*. In het derde deel, 'De vuurmagiër', gaat Cyane, dochter van een rijke graaf, samen met de twee eerder gevonden magiërs, Meroboth (aardmagiër en in bezit van groene diamant) en Mekaron (watermagiër, blauwe diamant) op zoek naar drielingbroer Melsaran (vuurmagiër, rode diamant). In het vierde deel, 'De zwarte magiër', trekt Cyane samen met Maroboth, Mekaron en Melasaran en de gebundelde kracht van de drie diamanten in haar zwaard ten strijde tegen de Zwarte Magiër. Zij gaan tevens op zoek naar de vierde broer Melsasser; hij zou de vijfkleurige diamant in zijn bezit hebben. Achterin een opsomming en toelichting van de volken en plaatsen die in het boek voorkomen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

West, Anne - De vuurmagiër / De zwarte magiër (De macht van het zwaard #3-4) West, Anne - De vuurmagiër / De zwarte magiër (De macht van het zwaard #3-4)