Bert Den Boer, Wim Huijser - Onbegrensd

Schrijver:
Titel: Onbegrensd
ISBN: 9789055947584
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Dé Nederlander bestaat niet' - Prinses Máxima

De mens is zijn verlangen, wordt wel gezegd. Welke verlangens leven bij vooraanstaande personen die hun wortels elders hebben? Hoe beleven zij hun verlangens en welke rol speelt culturele identiteit? En hoe kijken zij aan tegen de uitspraak van prinses Máxima, die zoveel commotie veroorzaakte?
Na de tragische gebeurtenissen op 30 april 2009, toen een auto inreed op de koninklijke familie, verzuchtte menige Nederlander: Gelukkig dat het geen buitenlander is. Die opmerking geeft aan dat op een dieperliggend niveau onze samenleving worstelt met samenleven in een multiculturele maatschappij. Dit boek wil een bijdrage leveren aan het maatschappelijk debat over integratie, identiteit en culturele diversiteit.
Vijftien interviews met onder anderen Adjiedj Bakas (trendwatcher, geboren in Suriname), Victoria Koblenko (actrice, geboren in Oekraïne), Sylvain Ephimenco (columnist/schrijver, geboren in Algerije) Afshin Ellian (jurist, geboren in Iran) en Nilgün Yerli (cabaretière/schrijfster, geboren in Turkije) bieden een fascinerende kijk op Nederland.

Wim Huijser (1960) is freelance hoofdredacteur, uitgeefconsultant en tekstschrijver. Hij is biograaf en bezorger van het werk van C. Buddingh. Samen met Bert den Boer schreef hij eerder Leef je verlangen (2006).

Bert den Boer (1956), socioloog, werkt zelfstandig als senior adviseur, trainer en coach. Naast 'Leef je verlangen' verschenen twee verzamelbundels met columns van zijn hand: 'Leven met paradoxen' en 'Over leven'.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bert Den Boer, Wim Huijser - Onbegrensd