Dennis Plantenga - Zand in je ogen

Schrijver:
Titel: Zand in je ogen
ISBN: 9789089544537
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze onderhoudende muziekbiografie vertelt Dennis Plantenga het verhaal van zijn jeugd, zijn ervaringen in de muziek en zijn worstelingen om zich staande te houden in een woelige wereld. Het verhaal begint met de hartaanval die hem aan het denken zette. En vervolgens kijkt hij terug op zijn jeugd met een Nederlandse vader en een Engelse moeder, die het samen niet konden rooien. Verscheurd tussen zijn beide ouders en tussen Engeland en Nederland begint hij de ontdekkingstocht van zijn leven. Zijn moeder neemt hem mee naar Engeland, maar daar moet hij zijn vrije leventje opgeven, omdat hij aan zijn vader toegewezen wordt, die echter zelf geen gelegenheid heeft hem te verzorgen. Hij wordt in pleeggezinnen geplaatst, waar hij als buitenlander de taal moet leren en zich moet aanpassen aan de regels en gewoontes van het gezin waar hij verblijft. Na een lange weg van tegenslagen, persoonlijk verlies en aanpassingsproblemen op school belandt hij als drummer in de wereld van de rockmuziek, bij bands als Space Seven, Ithuriël en Taurus.
Dennis beschrijft zijn wederwaardigheden in een sappige stijl, vol humor en zelfspot. Het verhaal leest als een trein en geeft een goed tijdsbeeld van de jaren zeventig en tachtig.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dennis Plantenga - Zand in je ogen