Andere Tijden - Deel 9: Nederland En De Wereld

Schrijver:
Titel: Andere Tijden - Deel 9: Nederland En De Wereld
ISBN: 8717973750093
Taal: Nederlands
Uitgever: NOS
Bijzonderheden: 2000, DVD 3 stuk(s), geseald, als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze dvd-box bevat een selectie van de mooiste en meest indrukwekkende afleveringen over de Tweede Wereldoorlog uit de televisieserie Andere Tijden. Deze serie, die in 2001 de Nipkowschijf won, wordt wekelijks uitgezonden door VPRO en NPS, en behandelt historische onderwerpen aan de hand van de actualiteit. De dvd-reeks Andere Tijden bestaat uit 10 dvd-boxen van elk 3 dvd's. De dvdboxen gaan over de volgende onderwerpen: De Tweede Wereldoorlog; Politiek in Nederland; Nederland en de Oranjes; Het dagelijks leven in Nederland; Sport van vroeger; Cultuur in Nederland; Sporen van de oorlog; De Koude Oorlog; Nederland en de wereld; Onze koloniƫn. Een must voor liefhebbers van geschiedenis!
Afleveringen:
UNIFIL Te gast bij Saddam Hoessein Van Heuven Goedhart Nederland en de Golfcrisis De Chinese affaire De affaire Klaas de Jonge Spaanse fascisten op Ameland Genocide in Rwanda Zwarte Maandag 1991 Turkije en Europa
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Andere Tijden - Deel 9: Nederland En De Wereld