Erik Couwenhoven - De verandering

Schrijver:
Titel: De verandering
ISBN: 9789402109528
Uitgever: Brave New Books
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
‘De Verandering’ is een reis door het leven van de auteur waarin hij op zoek gaat naar zichzelf. Tijdens de zeilreizen die hij met zijn zeilboot naar en op de Middellandse Zee maakte en een reis met de camper door Zuid-Europa kijkt hij terug op de heftige en mooie gebeurtenissen in zijn leven. Het late besef welke impact het vroege overlijden van zijn vader op hem had als jongen van vijftien jaar. De ziekte en het sterven van zijn vrouw op jonge leeftijd. Hoe zij elkaar als pubers ontmoetten, kinderen nog, en samen een weg door het leven zochten. De mooie en verdrietige momenten in het huwelijk. De relatie die hij kort na haar overlijden met zijn huidige vrouw kreeg. En de grote invloed daarvan op zijn verdere leven. Hij is openhartig over verleden en heden en daalt dieper in zichzelf af om antwoorden te vinden over het doel van het leven.

Erik Couwenhoven was als journalist hoofdredacteur van diverse vakbladen en toeristische magazines. Op zijn 51ste (1995) stopte hij met werken om meer tijd te hebben voor zeezeilreizen. Tot 2009 woonde hij met zijn vrouw op hun zeilboot in de Middellandse Zee. Nu maken ze lange reizen met de camper door Europa.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Erik Couwenhoven - De verandering