Fierens, Andy & Brijs, Michaël - Astronaut van Oranje / een Vl

Schrijver:
Titel: Astronaut van Oranje / een Vlaams epos
ISBN: 9789023477518
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2013, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 10,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Ergens in de niet zo heel nabije toekomst, in een niet zo heel verre uithoek van ons heelal, suist het vrachtschip Rex door de kille leegte. Kapitein Borms is ontstemd: de groep patiënten die vlak voor vertrek op Vaticaans bevel zijn ingescheept, zorgen voor onrust onder zijn manschappen. Wie zijn ze, wat mankeert hen, en waarom verspreiden ze zo'n godvergeten gore stank? Alles verandert als Borms, op weg naar ruimtebasis Vulva, een onbekend signaal opvangt. Dat is de start van een even bizarre als meeslepende reeks gebeurtenissen, uitmondend in de Grote Strijd van Molokaï.
Andy Fierens en Michaël Brijs zijn literaire podiumbeesten. Hun debuutroman Astronaut van Oranje is een hilarische anarcho-sciencefictionhorrorsatire voor alle lezers die bezorgd zijn over de toekomst van de Lage Landen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fierens, Andy & Brijs, Michaël - Astronaut van Oranje / een Vlaams epos Fierens, Andy & Brijs, Michaël - Astronaut van Oranje / een Vlaams epos