David Safier - Mieses Karma

Schrijver:
Titel: Mieses Karma
ISBN: 9783499332777
Uitgever: Rowohlt Taschenbuch
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Mieses Karma' is een humoristische roman geschreven door David Safier. Het boek vertelt het verhaal van de egoïstische en succesvolle televisiepresentatrice Kim Lange, die plotseling om het leven komt wanneer ze geraakt wordt door een toiletbril die uit een ruimtestation valt.

Na haar dood komt Kim erachter dat ze een hoop slechte karma heeft opgebouwd tijdens haar leven. Ze wordt gestraft en keert terug als een mier. Vastbesloten om haar karma te verbeteren en een beter leven te verdienen, begint Kim aan een reeks avonturen in haar nieuwe vorm. Ze ontmoet andere dieren en leert belangrijke levenslessen terwijl ze probeert haar karma te zuiveren.

Tijdens haar reis ontdekt Kim dat ze de mogelijkheid heeft om in de tijd te reizen en haar fouten uit het verleden recht te zetten. Ze keert terug naar haar vorige leven en probeert haar gedrag te veranderen, zodat ze een beter persoon kan worden. Ze probeert haar relatie met haar ex-man te verbeteren en een goede moeder te zijn voor haar dochter.

Gedurende het verhaal wordt Kim geconfronteerd met verschillende uitdagingen en obstakels. Ze moet leren omgaan met haar nieuwe vorm als mier en de beperkingen die daarmee gepaard gaan. Ze ontmoet ook andere dieren die haar helpen in haar zoektocht naar een beter karma.

'Mieses Karma' is een humoristische en luchtige roman die de lezer meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven van Kim Lange. Het boek combineert humor met een vleugje spiritualiteit en biedt een verfrissende kijk op karma en de mogelijkheid tot persoonlijke groei.

David Safier staat bekend om zijn luchtige en grappige schrijfstijl, en 'Mieses Karma' is daar geen uitzondering op. Het boek zit vol met humoristische situaties en grappige dialogen, waardoor het een plezier is om te lezen.

Al met al is 'Mieses Karma' een vermakelijke roman die de lezer laat nadenken over karma, persoonlijke groei en de betekenis van het leven. Het is een boek dat zowel luchtig en grappig als diepgaand en inspirerend is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

David Safier - Mieses Karma