Harpur , James - De wonderen van Jezus

Schrijver:
Titel: De wonderen van Jezus
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Beschouwingen over de betekenis van de wonderen van Jezus. Tijdens zijn optreden in Palestina, 2000 jaar geleden, verrichtte Jezus ook veel wonderen. Die overtuigden tijdgenoten ervan dat hij de Zoon van God was. Sommige wonderen speelden zich in kleine kring en achter de schermen af, maar andere waren openbaar en spectaculair: Jezus die over het water liep, Lazarus uit de dood opwekte, met enkele broden en vissen duizenden mensen te eten gaf.. Ook de genezingen (van blinden, lammen, doven en bezetenen) maakten diepe indruk. Die wonderen waren een belangrijk onderdeel van Jezus’ werk, en vormden een dynamische tegenhanger van zijn onderwijzingen. In De wonderen van Jezus worden de ooggetuigenverslagen opnieuw verteld. Bovendien verduidelijkt het boek de historische context en betekenis van de wonderen. Bij iedere episode wordt ten slotte uitgelegd wat het belang ervan is voor vandaag. De illustraties bieden een onmisbare ondersteuning bij de uitleg.
Recensie(s):
Een schrijver en een predikant in Oxford lichten een groot aantal wonderen van Jezus toe, met de betekenissen in Jezus’ tijd en voor onze tijd. De “Boodschap voor vandaag”, een beschouwing in een afzonderlijke kolom bij elk wonder, is te algemeen en te abstract. Elk hoofdstuk bevat een of meer gekleurde, functionele illustraties. De schrijvers gaan ervan uit dat de bijbel de gemeentetheologie bevat van de eerste christengemeente. Dit keurig gebonden boek kan gebruikt worden als een verklaring bij het lezen van de bijbel. Het zal het beste functioneren in een bijbelstudiegroep, het gebodene vraagt om dialoog. Het boek bevat een register en een bibliografie, waarin geen Nederlandse uitgaven opgenomen zijn.
(Biblion recensie, I.A. Kole.)

NIEUW, VOORKANT HEEL LICHT BESCHADIGD, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harpur , James - De wonderen van Jezus Harpur , James - De wonderen van Jezus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.