Philip Caputo - Geesten Van Tsavo

Schrijver:
Titel: Geesten Van Tsavo
ISBN: 9789058312143
Uitgever: Uitgeverij Rainbow Bv
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Tsavo betekent 'slachtplaats'. De leeuwen die op de vlakten van Tsavo jagen staan bekend om hun exceptionele grootte, hun mannetjesleeuwen zonder manen en hun historische trek in mensenvlees.
Iets meer dan een eeuw geleden terroriseerden twee woeste leeuwen het Tsavo-gebied in Oost-Afrika en doodden meer dan 135 mensen. De angstaanjagende tirannie van deze roofdieren duurde bijna negen maanden, totdat ze werden opgejaagd en doodgeschoten door John H. Patterson van het Britse leger.
Bijna een eeuw later, in 1991, gaat een Amerikaanse zakenman op safari in Zambia de strijd aan met een andere grote leeuw zonder manen, die al zes mensen heeft gedood. Het dier bewijst dat mensenetende leeuwen niet iets uit een ver verleden zijn.
In De geesten van Tsavo probeert Philip Caputo de geheimen te ontrafelen van deze angstaanjagende leeuwen: Caputo brengt oog-in-oog-ontmoetingen en nipte ontsnappingen tot leven en bezingt de schoonheid, slimheid en onvoorstelbare kracht van deze ongrijpbare dieren.
Philip Caputo heeft zes jaar voor de Chicago Tribune als buitenlands correspondent gewerkt in Italië, de Sovjet Unie, het Midden Oosten en Vietnam. Hij is als gijzelaar vastgehouden in Beiroet en toen hij in 1973 werd vrijgelaten kreeg hij te horen dat hij samen met een collega de Pulitzer Prize had gewonnen. Ondertussen heeft hij meerdere boeken op zijn naam staan en is hij één van Amerika's prominentste schrijvers.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philip Caputo - Geesten Van Tsavo