C. Strootman, Met Behulp V/D Balanced S - Communiceren over pre

Schrijver:
Titel: Communiceren over prestaties strat. bedrijfsv. i/d zorginstell.
ISBN: 9789031328659
Uitgever: Springer Media B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Communiceren over prestaties in de zorginstelling. Kan dat? Is het mogelijk om de instelling expliciet af te stemmen op de door de medewerkers te leveren prestaties, de voortgang daarvan regelmatig te meten, daarover te rapporteren en vervolgens te communiceren over verbetering van de resultaten? In dit boek wordt een methode beschreven om communicatie over prestaties te realiseren in de zorginstelling en wordt aangegeven hoe die methode in de organisatie kan worden ingevoerd. Het gaat dan om vragen als: Hoe kunnen de visie en het beleid van de instelling worden vertaald in concreet te leveren prestaties? Dus hoe bereik je dat het beleidsplan niet in de bureaula terechtkomt, maar wordt uitgevoerd? Op welke wijze kunnen er samenhang en afstemming tussen de vele inspanningen, initiatieven, beleidsdoelen, projecten enzovoort komen? Dus hoe bereik je dat alle energie wordt gebruikt in dezelfde richting? Hoe kan een manager zicht houden op het totaal, terwijl hij tegelijkertijd alleen op de belangrijkste factoren wil sturen? Is het mogelijk om de cultuur van de instelling om te buigen naar een oriëntatie op resultaten? Dus hoe bereik je dat de medewerkers ondernemend en resultaatgericht zijn? Hoe verhoudt deze aanpak zich tot instrumenten voor kwaliteitszorg: INK, HZK, MIK-V? Wanneer kun je deze methode gebruiken en wanneer moet je dat (nog) niet doen? Dus aan welke voorwaarden moet de instelling voldoen om de methode met succes in te voeren?
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. Strootman, Met Behulp V/D Balanced S - Communiceren over prestaties strat. bedrijfsv. i/d zorginstell. C. Strootman, Met Behulp V/D Balanced S - Communiceren over prestaties strat. bedrijfsv. i/d zorginstell. C. Strootman, Met Behulp V/D Balanced S - Communiceren over prestaties strat. bedrijfsv. i/d zorginstell.