Hans Keilson - Komedie In Mineur

Schrijver:
Titel: Komedie In Mineur
ISBN: 9789055158775
Uitgever: Gennep B.V., Uitgeverij van
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Komedie in Mineur is een roman geschreven door Hans Keilson. Het boek speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van een Joodse man genaamd Walter, die in een klein dorp in Nederland woont.

Walter is een introverte en teruggetrokken man die een rustig leven leidt met zijn vrouw en kinderen. Hij werkt als muziekleraar en heeft een passie voor klassieke muziek. Echter, zijn leven neemt een dramatische wending wanneer de oorlog uitbreekt en de nazi's Nederland bezetten.

Walter wordt gedwongen om onder te duiken en zijn Joodse identiteit te verbergen. Hij verlaat zijn gezin en gaat op zoek naar een schuilplaats. Tijdens zijn onderduikperiode ontmoet hij verschillende mensen die hem helpen, maar ook mensen die hem verraden. Walter moet voortdurend op zijn hoede zijn en zijn ware identiteit verborgen houden om te overleven.

Terwijl Walter worstelt met de constante angst en onzekerheid, probeert hij ook zijn passie voor muziek levend te houden. Hij blijft stiekem oefenen en speelt af en toe voor anderen, wat hem een gevoel van hoop en vreugde geeft te midden van de duisternis.

Komedie in Mineur is een aangrijpende roman die de lezer meeneemt in de innerlijke wereld van Walter. Het boek verkent thema's als identiteit, angst, overleving en de kracht van kunst in moeilijke tijden. Keilson weet op indringende wijze de psychologische impact van de oorlog op de hoofdpersoon weer te geven.

Het boek is geschreven in een eenvoudige en directe stijl, waardoor de emoties en gedachten van Walter op een authentieke manier worden overgebracht. Keilson slaagt erin om de lezer te laten meeleven met de angsten en onzekerheden van de hoofdpersoon, en tegelijkertijd een dieper inzicht te geven in de menselijke veerkracht en de kracht van kunst als middel om te overleven.

Komedie in Mineur is een tijdloos verhaal dat de lezer confronteert met de gruwelen van oorlog en de impact ervan op individuen. Het is een roman die zowel ontroert als inspireert, en die de lezer aan het denken zet over thema's als identiteit, moed en de kracht van kunst in moeilijke tijden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Keilson - Komedie In Mineur