Ben Elton - Boem !

Schrijver:
Titel: Boem !
ISBN: 9789022524688
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Boem! is een satirische roman geschreven door de Britse auteur Ben Elton. Het boek speelt zich af in de nabije toekomst, waarin de wereld wordt geconfronteerd met een ernstige energiecrisis. Het verhaal volgt de avonturen van Guy, een gewone man die verstrikt raakt in een reeks gebeurtenissen die de wereld op zijn kop zetten.

In Boem! wordt de wereld geconfronteerd met een tekort aan fossiele brandstoffen, waardoor de energieprijzen stijgen en de samenleving in chaos dreigt te vervallen. Guy, een simpele werknemer in een energiebedrijf, wordt ontslagen en raakt gefrustreerd door de hebzucht en corruptie van degenen die de energie-industrie controleren.

Wanneer Guy ontdekt dat er een alternatieve energiebron is ontwikkeld die de wereld kan redden, besluit hij om samen met een groep activisten een plan te bedenken om deze technologie te stelen en te delen met de rest van de wereld. Ze willen de macht van de energiebedrijven doorbreken en een revolutie teweegbrengen.

Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Guy en zijn medestanders worden geconfronteerd met de gevolgen van hun acties. Terwijl ze proberen te ontsnappen aan de autoriteiten en de energiebedrijven, worden ze geconfronteerd met de ethische dilemma's van hun daden en de gevolgen die ze hebben voor de samenleving.

Boem! is een satirische roman die de hebzucht en corruptie van de energie-industrie aan de kaak stelt. Het boek onderzoekt de ethische kwesties rondom energiegebruik en de verantwoordelijkheid van individuen om op te komen voor het algemeen belang. Elton gebruikt humor en ironie om de absurditeit van de situatie te benadrukken en de lezer aan het denken te zetten over de gevolgen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Het boek is geschreven in Eltons kenmerkende stijl, met scherpe dialogen en levendige personages. De plot is snel en meeslepend, met tal van plotwendingen en verrassingen. Elton slaagt erin om een complex onderwerp op een toegankelijke manier te behandelen, waardoor de lezer wordt uitgedaagd om na te denken over de impact van onze keuzes op de wereld om ons heen.

Boem! is een boek dat zowel vermakelijk als informatief is. Het biedt een kritische blik op de energie-industrie en de gevolgen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Het is een roman die de lezer aan het denken zet en aanzet tot actie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ben Elton - Boem ! Ben Elton - Boem !