Rachel Kushner - Flamethrowers

Schrijver:
Titel: Flamethrowers
ISBN: 9781846557927
Uitgever: Random House
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 12,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Flamethrowers' is geschreven door Rachel Kushner. Het verhaal speelt zich af in de jaren zeventig en volgt de avonturen van een jonge kunstenares genaamd Reno. Ze verlaat haar geboorteplaats Nevada en vertrekt naar New York City om haar droom na te jagen: het maken van kunst.

In New York raakt Reno al snel betrokken bij de kunstscene van de stad. Ze ontmoet een groep radicale kunstenaars en wordt verliefd op een charismatische Italiaanse kunstenaar genaamd Sandro Valera. Sandro is betrokken bij de opkomst van de Italiaanse Autonomistische beweging, die strijdt tegen de gevestigde orde en de kapitalistische maatschappij.

Wanneer Reno en Sandro besluiten om naar Italië te reizen, belanden ze in het turbulente politieke klimaat van het land. Het verhaal neemt de lezer mee naar de straten van Rome en Milaan, waar politieke protesten en geweld aan de orde van de dag zijn. Reno wordt geconfronteerd met de harde realiteit van de politieke strijd en de gevolgen van haar keuzes.

'Flamethrowers' is een roman die kunst, politiek en identiteit verkent. Het boek onderzoekt de relatie tussen kunst en maatschappij, en hoe kunstenaars zich verhouden tot de wereld om hen heen. Het verhaal is rijk aan beschrijvingen van kunstwerken en de creatieve processen van de personages, waardoor de lezer een dieper inzicht krijgt in de kunstwereld.

Daarnaast werpt het boek ook een kritische blik op de politieke en sociale omstandigheden van de tijd. Het laat zien hoe politieke bewegingen en maatschappelijke veranderingen invloed hebben op het leven van individuen. Het verhaal is doordrenkt van de sfeer van de jaren zeventig, met zijn politieke onrust en culturele veranderingen.

Rachel Kushner schrijft met een scherp oog voor detail en een meeslepende stijl. Haar personages zijn levendig en complex, en ze weet de lezer te betrekken bij hun emotionele reis. 'Flamethrowers' is een boek dat de lezer uitdaagt om na te denken over kunst, politiek en de zoektocht naar identiteit.

Kortom, 'Flamethrowers' is een meeslepende roman die de lezer meeneemt naar de kunstwereld van de jaren zeventig en de politieke strijd in Italië. Het is een boek dat kunst, politiek en identiteit onderzoekt en de lezer uitdaagt om na te denken over de rol van kunst in de maatschappij.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rachel Kushner - Flamethrowers