Teunissen, A. & Pronk, I. - Nestblijvers / volwassenen die thui

Schrijver:
Titel: Nestblijvers / volwassenen die thuis wonen
ISBN: 9789040082771
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders
Bijzonderheden: 2006, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Ze zijn boer, bouwvakker, leraar of politicus en ze hebben één ding gemeen: ze zijn altijd bij hun ouders blijven wonen. Nestblijvers, zo zou je deze mensen kunnen noemen, met een knipoog naar de biologie. Fotografe Anke Teunissen bezocht 26 van hen in hun ouderlijk huis. Haar foto's zijn niet alleen indringende portretten van eigenzinnige individuen, ze geven ook een beeld van interieurs uit vaak lang vervlogen decennia. Waarom vlogen nestblijvers niet uit? En waarom blijven mannen vaker thuis dan vrouwen? Die vragen beantwoordt Iris Pronk, die vele thuiswonende volwassenen interviewde, in een uitvoerig essay. Nestblijvers is het eerste Nederlandse onderzoek - in woord en beeld - van dit maatschappelijke fenomeen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Teunissen, A. & Pronk, I. - Nestblijvers / volwassenen die thuis wonen Teunissen, A. & Pronk, I. - Nestblijvers / volwassenen die thuis wonen