Miriam Feinberg Vamosh - Feinberg-Vamosh, Miriam-Vrouwen in de

Schrijver:
Titel: Feinberg-Vamosh, Miriam-Vrouwen in de tijd van de Bijbel
ISBN: 9789033607462
Uitgever:
Bijzonderheden: Vrouwen in de tijd van de Bijbel van Miriam Feinberg Vamosh maakt de lezer wegwijs in de wereld van de bijbelse vrouwen.  In dit boek worden de deuren van hun huizen en paleizen geopend. We zien hen bezig met hun werk en met de opvoeding van hun ...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vrouwen in de tijd van de Bijbel van Miriam Feinberg Vamosh maakt de lezer wegwijs in de wereld van de bijbelse vrouwen. 
In dit boek worden de deuren van hun huizen en paleizen geopend. We zien hen bezig met hun werk en met de opvoeding van hun kinderen. We lezen over de kleding die vrouwen droegen en de muziek die ze maakten.
Nog altijd spreken de vrouwen uit de Bijbel tot de verbeelding. Soms is hun levensverhaal zo bekend dat we onze dochters naar hen vernoemen: Mirjam, Elizabeth, Esther en Maria. Van anderen kennen we alleen de naam.
Als lezers van de Bijbel vragen we ons onwillekeurig af wat wij zouden doen als we in hun schoenen of sandalen hadden gestaan. Zouden wij even moedig zijn als Ruth, Esther en Maria Magdaléna? Wat zouden wij van Izébel en Heródias gevonden hebben?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Miriam Feinberg Vamosh - Feinberg-Vamosh, Miriam-Vrouwen in de tijd van de Bijbel