Jade Madoe, Oscar Louis - Euplea

Schrijver:
Titel: Euplea
ISBN: 9789492515575
Uitgever: Uitgeverij Bibliodroom
Bijzonderheden: Conditie: Nieuw
Prijs: € 15,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Euplea een is poëtische novelle. Een symfonie in veertien delen. Veertien filmische beelden van Jade werden veertien lyrische gedichten van Oscar. Veertien gedichten werden veertien teksten van hun beiden.

Ze brengen het verhaal van Eva, een bloedmooi jong meisje dat met de trein aankomt in Zuid-Italië. De plek overspoelt haar met indrukken: er is de kracht van de zee, de mythische omgeving aan de voet van de Vesuvius en op zwemafstand een mysterieus vervloekt eiland. Eva ontmoet drie plaatselijke jongeren die haar op sleeptouw nemen onder de sluier van de klassieke mythologie, die altijd en overal aanwezig is. De oude schilder Michele ontfermt zich over haar. Er ontstaat een unieke vriendschap en stilaan ontwaakt de vrouw in Eva. In het schuim van de branding wordt ze herboren als Venus.

Parallel aan dit boek is er de kortfilm van Jade Madoe. De film speelt zich af in dezelfde magische leefwereld waarin Eva ondergedompeld wordt, maar richt zich meer op haar transformatie van jong meisje naar vrouw met het magisch eiland en haar nieuwe vrienden als sleutel tot die overgang.

'Euplea' werd op een heel bijzondere manier ingebonden. In de holtes tussen de bladzijden zitten foto's uit de film verborgen. Samen met de hardcover met goudopdruk is dit zonder meer een hebbeding voor bibliofielen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jade Madoe, Oscar Louis - Euplea