Eric Hill - Dribbels eerste kerstfeest (mini)

Schrijver:
Titel: Dribbels eerste kerstfeest (mini)
ISBN: 9789035906655
Uitgever: Unieboek / Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk, specifieke informatie: klein boekje
Prijs: € 10,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Dribbels eerste kerstfeest' is een schattig en kleurrijk prentenboek geschreven door Eric Hill. Het boek is gericht op jonge kinderen en vertelt het verhaal van Dribbel, een schattige en nieuwsgierige puppy.

Het verhaal begint met Dribbel die zich verheugt op zijn eerste kerstfeest. Hij is opgewonden en vol energie terwijl hij helpt met het versieren van de kerstboom en het inpakken van cadeautjes. Dribbel is dolgelukkig wanneer hij zijn eigen cadeautje krijgt, een nieuwe bal om mee te spelen.

Maar dan gebeurt er iets onverwachts. Dribbel raakt zijn bal kwijt in de sneeuw. Hij gaat op zoek en ontmoet onderweg allerlei dieren die hem helpen zoeken. Samen met zijn vriendjes, zoals de konijntjes en de eekhoorn, gaat Dribbel op avontuur in de winterse omgeving.

Uiteindelijk vindt Dribbel zijn bal terug en keert hij terug naar huis, waar zijn familie en vrienden op hem wachten. Ze vieren samen een warm en gezellig kerstfeest, waarbij ze genieten van lekker eten en elkaars gezelschap.

'Dribbels eerste kerstfeest' is een hartverwarmend verhaal dat de magie en vreugde van Kerstmis viert. Het boek is geschreven in eenvoudige en begrijpelijke taal, waardoor het perfect is voor jonge kinderen om te lezen of voorgelezen te worden. De kleurrijke illustraties van Eric Hill brengen het verhaal tot leven en zorgen ervoor dat kinderen zich kunnen identificeren met de schattige en avontuurlijke Dribbel.

Het boek heeft ook een educatief aspect, omdat het kinderen leert over vriendschap, samenwerking en het belang van doorzettingsvermogen. Dribbel geeft niet op bij het zoeken naar zijn bal en leert dat het de moeite waard is om door te zetten, zelfs als iets moeilijk lijkt.

'Dribbels eerste kerstfeest' is een perfect boek om voor te lezen tijdens de kerstperiode. Het brengt de kerstsfeer tot leven en laat kinderen kennismaken met de tradities en vreugde van het feest. Het is een boek dat zowel kinderen als volwassenen zal betoveren en een glimlach op ieders gezicht zal toveren.

Let op: Deze omschrijving is gebaseerd op de veronderstelling dat het boek 'Dribbels eerste kerstfeest (mini)' vergelijkbaar is met andere boeken in de Dribbel-serie van Eric Hill. Als dit niet het geval is, kan de omschrijving afwijken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.