een gevaarlijke zoektocht naar de aard en werking van ideeën

Schrijver:
Titel: De revolutie ligt op schema; een gevaarlijke zoektocht naar de aard en werking van ideeën
ISBN: 9789464020861
Uitgever: Boekengilde B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een student onderzoekt het fenomeen ‘ideeën’. Zijn zoektocht groeit uit tot een obsessie. Hij ontdekt het plan van een aantal Franse revolutionairen om een ‘wetenschap der ideeën’ te ontwikkelen. Hun visioen werd in 1797 door Napoleon omarmd, maar vijf jaar later door de kleine keizer vakkundig in de kiem gesmoord. In zijn zoektocht naar de historische waarheid wordt Wilbur tegengewerkt door de anonieme krachten van deze tijd: een lone wolf binnen de NSA. En hij wordt verliefd, zo gaat dat met jonge mensen. Deze roman speelt deels in het Leiden van de 21-ste eeuw en deels in het Parijs van vlak na de Franse Revolutie. Het boek laat zich lezen als een literaire thriller en als historische roman - want voor 95 % gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het is vooral ook een ideeënroman; het schetst een verborgen geschiedenis van de eeuwige strijd tussen ideeën en macht.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

een gevaarlijke zoektocht naar de aard en werking van ideeën - De revolutie ligt op schema; een gevaarlijke zoektocht naar de aard en werking van ideeën een gevaarlijke zoektocht naar de aard en werking van ideeën - De revolutie ligt op schema; een gevaarlijke zoektocht naar de aard en werking van ideeën