Willy Linthout, Urbanus - Game over!

Schrijver:
Titel: Game over!
ISBN: 9789067713580
Uitgever: Jef Meert Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Game over!' is een stripverhaal geschreven door Willy Linthout en gebaseerd op de bekende Belgische komiek Urbanus. Het is onderdeel van de langlopende Urbanus-stripreeks en werd voor het eerst gepubliceerd in 1991.

In 'Game over!' volgen we de avonturen van Urbanus, een ondeugende en grappige jongen die altijd in de problemen lijkt te belanden. Het verhaal begint wanneer Urbanus een oude spelcomputer vindt in de kelder van zijn grootmoeder. Hij is meteen gefascineerd en begint te spelen, zonder te beseffen dat dit spel zijn leven drastisch zal veranderen.

Wanneer Urbanus het spel start, wordt hij plotseling in de virtuele wereld gezogen. Hij bevindt zich in een fantasiewereld vol gevaarlijke wezens en uitdagende levels. Urbanus moet verschillende opdrachten voltooien en vijanden verslaan om te kunnen ontsnappen. Gelukkig wordt hij bijgestaan door enkele trouwe vrienden, zoals Amedee de vlieg en Eufrazie, zijn moeder.

Tijdens zijn avontuur ontmoet Urbanus allerlei kleurrijke personages, zoals de gemene tovenaar Tollembeek en de mysterieuze prinses Papschijf. Hij moet slim en moedig zijn om de obstakels te overwinnen en zijn weg terug naar de echte wereld te vinden. Ondertussen zorgt zijn typische humor en onhandigheid voor de nodige komische momenten.

'Game over!' is een humoristisch en spannend stripverhaal dat jonge lezers zal aanspreken. De tekenstijl van Willy Linthout is levendig en gedetailleerd, met veel expressieve gezichtsuitdrukkingen die de emoties van de personages goed overbrengen. De dialogen zijn grappig en speels, waardoor het verhaal vlot leest.

Naast het entertainmentgehalte heeft 'Game over!' ook een boodschap. Het verhaal benadrukt het belang van vriendschap, doorzettingsvermogen en het overwinnen van angsten. Urbanus leert gaandeweg dat hij sterker is dan hij denkt en dat hij met de hulp van anderen zelfs de moeilijkste uitdagingen kan overwinnen.

Al met al is 'Game over!' een vermakelijk stripverhaal dat de avonturen van Urbanus op een humoristische en spannende manier presenteert. Het is een boek dat jonge lezers zal aanspreken en hen zal meeslepen in de fantasiewereld van Urbanus.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willy Linthout, Urbanus - Game over!