Hammond Innes, Adelaide H. Catz-van Loon - Angst van het verraa

Schrijver:
Titel: Angst van het verraad
ISBN: 9789010013033
Uitgever: Reed Business
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: afwijkende kaft
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jim Randall, zoon van een communistische agitator en stiefzoon van een Amerikaanse wapenfabrikant, zit tot zijn nek in de moeilijkheden. Jim Randall is naar zee gevlucht om een politie-onderzoek te ontlopen, een onderzoek naar een brandstichting waarbij hij een meisje heeft gered.

Bij die brand was ook een groep buitenlandse agenten betrokken, dezelfde groep die nu achter Randall aanzit. Een groep die een duivels spel wil gaan spelen in een explosieve situatie. Want op het moment dat de Arabische wereld de oliekraan dichtdraaide, werd koortsachtig uitgekeken naar nieuw energiebronnen.

Voor het door stakingen geteisterde Engeland is dat het continentale plat, in het bijzonder gebieden rond de Shetland Eilanden.

Hetzelfde gebied waar Randall heentrekt. Hij weet een gestrande treiler op te lappen en samen met de eigenares, Gertrude Petersen, probeert hij een nieuw bestaan te veroveren. Met de opgelapte treiler gaat hij wachtdienst verrichten bij het booreiland Poolster dat in opdracht van superfinancier Vic Villiers naar olie zoekt. Een wanhoopspoging van Villiers, die hiermede alles op één kaart heeft gezet om zijn wankele imperium voor ondergang te behoeden.

In dit spanningsveld van economische strijd worden smerige wapens gehanteerd: chantage, omkoping, sabotage en zelfs moord. En Jim Randall zit er middenin..
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hammond Innes, Adelaide H. Catz-van Loon - Angst van het verraad