Nora Schadee (red.) - Schadee, Nora-Rotterdamse Meesters uit de

Schrijver:
Titel: Schadee, Nora-Rotterdamse Meesters uit de Gouden Eeuw
ISBN: 9789066304833
Uitgever:
Bijzonderheden: Rotterdamse Meesters uit de Gouden Eeuw, onder redactie van Nora Schadee, is een uitgebreid kijk- en leesboek met Rotterdamse schilderwerken uit de Gouden Eeuw.  Het begin van de Rotterdamse Gouden Eeuw wordt gemarkeerd door de eminente kunstenaa...
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Rotterdamse Meesters uit de Gouden Eeuw, onder redactie van Nora Schadee, is een uitgebreid kijk- en leesboek met Rotterdamse schilderwerken uit de Gouden Eeuw. 
Het begin van de Rotterdamse Gouden Eeuw wordt gemarkeerd door de eminente kunstenaar Willem Buytewech en het einde door Adriaen van der Werft. Van het artistieke klimaat waarin deze en minder bekende Rotterdamse schilders werkten, wordt een duidelijk beeld opgeroepen. Bovendien wordt er vanuit kunsthistorisch perspectief inzicht gegeven in bijvoorbeeld het Rotterdamse aandeel in de ontwikkeling van de zeeschilderkunst en de landschapskunst.
Korte biografieën plus een complete lijst met alle Rotterdamse schilders maken Rotterdamse meesters uit de Gouden Eeuw tot een niet te overtreffen naslagwerk.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nora Schadee (red.) - Schadee, Nora-Rotterdamse Meesters uit de Gouden Eeuw