Guido M.C. Jansen (red.), H. Perry Chapman, Wouter Th. Kloek en Arthur

Schrijver:
Titel: Jansen, Guido M.C. (red.)-Jan Steen, schilder en verteller
ISBN: 9789040098321
Uitgever:
Bijzonderheden: Jan Steen, schilder en verteller, onder redactie van Guido M.C. Jansen, geeft een beeld van de tentoonstelling over Jan Steen in het Rijksmuseum van Amsterdam in 1996/1997.  Jan Steen is een van onze populairste schilders uit de Gouden Eeuw en st...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Jan Steen, schilder en verteller, onder redactie van Guido M.C. Jansen, geeft een beeld van de tentoonstelling over Jan Steen in het Rijksmuseum van Amsterdam in 1996/1997. 
Jan Steen is een van onze populairste schilders uit de Gouden Eeuw en staat bekend om zijn ironische en humorvolle kijk op de wereld. Zo zijn vijftig van Steens beste schilderijen gekozen om zijn uitmuntende kwaliteiten als schilder en verteller te etaleren.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Guido M.C. Jansen (red.), H. Perry Chapman, Wouter Th. Kloek en Arthur K. Wheelock, Jr. - Jansen, Guido M.C. (red.)-Jan Steen, schilder en verteller