David Safier - Mieses Karma

Schrijver:
Titel: Mieses Karma
ISBN: 9783499244551
Uitgever: Rowohlt Taschenbuch Verlag GmbH
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Mieses Karma' is een humoristische roman geschreven door David Safier. Het boek vertelt het verhaal van de egoïstische en succesvolle televisiepresentatrice Kim Lange, die plotseling om het leven komt wanneer ze geraakt wordt door een toiletbril die uit een ruimtestation valt.

Na haar dood komt Kim erachter dat ze een hoop slechte karma heeft opgebouwd tijdens haar leven. Ze wordt gestraft en keert terug als een mier. Vastbesloten om haar karma te verbeteren en een beter leven te verdienen, begint Kim aan een reeks avonturen in haar nieuwe vorm. Ze ontmoet andere dieren en leert belangrijke levenslessen terwijl ze probeert haar karma te zuiveren.

Tijdens haar reis ontdekt Kim dat ze de mogelijkheid heeft om in de tijd te reizen en haar fouten uit het verleden recht te zetten. Ze keert terug naar haar vorige leven en probeert haar slechte daden goed te maken. Ze zoekt haar ex-man en dochter op en probeert hun relatie te herstellen. Kim realiseert zich dat ze haar prioriteiten in het leven heeft verkeerd begrepen en dat er belangrijkere dingen zijn dan roem en succes.

'Mieses Karma' is een luchtige en grappige roman die een mix van humor en spiritualiteit biedt. Het boek behandelt thema's als karma, wedergeboorte en de zoektocht naar geluk. David Safier weet op een luchtige manier diepzinnige levenslessen te verweven in het verhaal, waardoor het boek zowel vermakelijk als inspirerend is.

De personages in het boek zijn levendig en kleurrijk. Kim Lange is een typische antiheldin die gedurende het verhaal groeit en verandert. Haar reis van egoïsme naar zelfreflectie en empathie is hartverwarmend en herkenbaar. De andere personages, zoals haar ex-man en dochter, zijn goed uitgewerkt en dragen bij aan de emotionele impact van het verhaal.

De schrijfstijl van David Safier is vlot en humoristisch. Hij weet de lezer te vermaken met grappige situaties en hilarische dialogen. Tegelijkertijd slaagt hij erin om diepere boodschappen over het leven en geluk over te brengen zonder belerend te zijn.

'Mieses Karma' is een boek dat zowel luchtig entertainment biedt als stof tot nadenken. Het is een verhaal over karma, vergeving en de zoektocht naar betekenis in het leven. Met zijn humor en warmte weet David Safier de lezer te raken en te inspireren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

David Safier - Mieses Karma David Safier - Mieses Karma