Wendy Schlessel Harpham - 't Is niet eerlijk

Schrijver:
Titel: 't Is niet eerlijk
ISBN: 9789041006301
Uitgever: Unieboek / Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als bij een ouder kanker wordt geconstateerd, heeft dat zeergrote gevolgen voor het gezin. De angst voor wat komen gaat kan verlammend werken op de gewone gezinssituatie. En dan komen de vragen: Hoe vertel ik ’t mijn kinderen? en Hoe kan ik m'n kinderen troost en hoop geven in deze onzekere periode waarin ik eigenlijk alle energie nodig heb om mijzelf staande te houden?
Wendy Schlessel Harpham is moeder, arts en kankerpatiënte. In Hoe vertel ik ’t mijn kinderen? geeft zij duidelijke en bruikbare adviezen aan ouders die de strijd aanbinden met een levensbedreigende ziekte en voor de taak staan om hun kinderen op een gewone manier op te voeden en troost te bieden. Aan de hand van haar eigen ervaringen beschrijft zij de verschillende stappen in het ziekteproces, van diagnose tot behandeling, van opbouwende fase van het herstel tot de mogelijke confrontatie met de dood. Harpham richt zich in haar boek niet alleen tot ouders met jonge kinderen, maar ook tot alleenstaande ouders en ouders met tieners. Hoe vertel ik ’t mijn kinderen? is zó geschreven dat het ook bij ziekte van andere familieleden een belangrijke hulp kan zijn.
Bij Hoe vertel ik ’t mijn kinderen? zit het kleine boekje ’t Is niet eerlijk, voor kinderen vanaf zeven jaar, waarin het meisje Lisa het ziekteproces van haar moeder meemaakt. Alle gevoelens van angst, onzekerheid en schuld die kinderen kunnen ervaren als hun vader of moeder ernstig ziek is, worden in dit bijzondere boekje op begrijpelijke wijze behandeld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wendy Schlessel Harpham - 't Is niet eerlijk Wendy Schlessel Harpham - 't Is niet eerlijk