Gerda van Wageningen - In liefde gelukkig (omnibus)

Schrijver:
Titel: In liefde gelukkig (omnibus)
ISBN: 9789024215379
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Geluk in etappes
Een trektocht door het schitterende Noorwegen was de beste remedie tegen haar verdriet, dacht Loes van den Boogaard, een jonge vrouw die ruim twee jaar geleden weduwe werd. Ze reist met haar twee dochtertjes en haar jongere zusje Leonie langs Noorse en Zweedse trekkersherbergen en ervaart daar dat alle verdriet tenslotte slijt. De beide jonge vrouwen leren niet alleen een ander land kennen, maar ook een andere liefde. Eenmaal terug in Nederland vindt Loes langzamerhand de kracht om een nieuwe toekomst op te bouwen.

Liefdesbloesem
Iedereen is het erover eens dat Emma van Veere een flinke vrouw is. die moedig verder leeft als Thijs haar verlaat. Maar alle niet-geuite, opgekropte emoties zoeken zich na verloop van tijd krampachtig een weg naar buiten: Emma krijgt last van straatvrees. Ze krijgt een moeilijke periode te verwerken, maar tegelijkertijd strekken zich zorgzame handen naar haar uit.

Erfenis van de liefde
Welk geheim schuilt er achter de erfenis die het leven van Ariane Minnema plotseling volkomen verandert? De jonge vrouw erft een huis in een prachtige omgeving en begint er een nieuw leven. Elisabeth Hocke, de vrouw die haar het huis heeft nagelaten, blijkt te stammen uit een aanzienlijk boerengeslacht. Maar haar familieleden stellen zich uiterst afwerend tegen Ariane op. Gelukkig krijgt ze hulp van haar artistieke buurman Klaas Schepers en van Rien van Kraayestein, de laatste mannelijke telg van een trotse familie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.