Arthur Eijs - Dansen in het stof

Schrijver:
Titel: Dansen in het stof
ISBN: 9789491773198
Uitgever: Palmslag Vof
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 7,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als jonge, verlegen biologiestudent vertrekt Arthur Eijs voor acht maanden naar Kameroen om onderzoek te doen naar olifanten. Met een loodzware koffer, maar praktisch zonder 'echte' bagage, verlaat hij zijn beschermde leven voor een avontuur in de Afrikaanse tropen. Stofstormen, beschietingen, achtervolgingen door olifanten, een verblijf in de gevangenis en malaria - het blijkt een fikse ontgroening voor de jonge onderzoeker, die hem zal vormen voor de rest van zijn leven.

Dansen in het stof is een ontroerend, spannend en bij vlagen hilarisch coming of age-verhaal, vol kleurrijke ontmoetingen met allerlei Afrikanen tegen de achtergrond van de fascinerende schoonheid van Kameroen.

Arthur Eijs (1964) studeerde biologie aan de Rijksuniversiteit Leiden en werkt nu bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Naast zijn liefde voor schrijven - hij schrijft al sinds zijn studententijd - heeft hij een passie voor klassieke muziek. Verder is hij voorzitter van de Stichting Dja, die twee basisscholen in Buea, Kameroen ondersteunt. Hij was jarenlang voor GroenLinks actief in de lokale politiek. Arthur is getrouwd en woont in Noordwijk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arthur Eijs - Dansen in het stof