The cat in the hat

Schrijver:
Titel: The cat in the hat
ISBN: 9789048707577
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'The Cat in the Hat' is een klassiek kinderboek geschreven door Dr. Seuss. Het verhaal draait om twee kinderen, Sally en haar broer, die een saaie regenachtige dag thuis doorbrengen. Plotseling verschijnt er een grote, antropomorfe kat in een hoge hoed in hun huis en zorgt voor een hoop chaos en avontuur.

De kat in de hoed is een ondeugend personage dat de kinderen meeneemt op een reeks grappige en onvoorspelbare avonturen. Hij brengt zijn vrienden, Thing One en Thing Two, mee die nog meer chaos veroorzaken. Ze spelen met alles in het huis, maken een puinhoop en zorgen ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen.

Terwijl de kinderen genieten van de gekkigheid van de kat en zijn vrienden, begint hun vis, die de enige verstandige in het huis lijkt te zijn, zich zorgen te maken. Hij waarschuwt de kinderen dat hun moeder elk moment thuis kan komen en dat ze de rommel moeten opruimen voordat ze betrapt worden.

Uiteindelijk komt de moeder van Sally en haar broer thuis en ontdekt de chaos die de kat heeft veroorzaakt. Ze is niet blij en vraagt de kinderen wie verantwoordelijk is voor de puinhoop. De kinderen aarzelen, maar uiteindelijk neemt de kat de verantwoordelijkheid op zich en belooft hij alles op te ruimen voordat hij vertrekt.

Het boek is geschreven in rijmende verzen en bevat levendige illustraties die de humor en de levendigheid van het verhaal versterken. Het is een boek dat kinderen aanspreekt vanwege de grappige personages en de gekke situaties waarin ze zich bevinden.

'The Cat in the Hat' is een tijdloos boek dat al tientallen jaren geliefd is bij kinderen over de hele wereld. Het combineert humor, fantasie en een belangrijke les over verantwoordelijkheid. Het laat kinderen zien dat het belangrijk is om de gevolgen van hun acties te begrijpen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden.

Het boek is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Het helpt kinderen om hun verbeeldingskracht te stimuleren, hun leesvaardigheid te ontwikkelen en hun begrip van rijmende verzen te vergroten. Het is een boek dat kinderen keer op keer willen lezen en dat ouders graag met hen delen.

Kortom, 'The Cat in the Hat' is een klassiek kinderboek dat jonge lezers meeneemt op een avontuurlijke reis vol humor en chaos. Het is een boek dat de verbeelding prikkelt, leesplezier bevordert en belangrijke lessen over verantwoordelijkheid leert.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.