Isa van Dorsselaer - Gebroken Prinsessen

Schrijver:
Titel: Gebroken Prinsessen
ISBN: 9789056178444
Uitgever: Halewyck, Uitgeverij van
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Mij zal het niet overkomen.' Ze hebben het allemaal gedacht, deze acht vrouwen. Ze zijn mondig en intelligent. Ze hebben gestudeerd, hebben een leuke baan, een eigen inkomen. Partnergeweld, dat leek hun iets van arme sloren in bijstandswijken.
Eén op vijf vrouwen in België wordt in haar leven het slachtoffer van partnergeweld. En deze vrouwen leven net zo goed in chique villawijken en hippe lofts als in sociale woontorens. Maar de schone schijn van hun middenklasselevens maakt het taboe zo mogelijk nog groter. Velen hebben moeite toe te geven dat het sprookje een nachtmerrie is.
Sommigen worden geslagen, sommigen gruwelijk mishandeld, sommigen psychisch onderdrukt, sommigen door hun eigen man verkracht. Soms overleven ze jarenlang in een geweldrelatie, een slijtageslag die elke ons van hun energie vreet. Hoe houden ze het vol? Waarom gaan ze niet weg? Hoe geraken ze er uiteindelijk toch uit? Hoe helpt de samenleving deze gebroken prinsessen? En wat als ze ondanks alles besluiten te blijven?
Journaliste Isa Van Dorsselaer sprak met zeven vrouwen die uiteindelijk vertrokken en met een koppel dat samen bleef. Over hoe het sprookje begon en hoe de prins een kikker bleek. Over hoe ze zelf het einde herschreven. Over hoe je nog lang en gelukkig kan leven, ook na partnergeweld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Isa van Dorsselaer - Gebroken Prinsessen