Joris Funcke, J. Funcke - Merkwerken

Schrijver:
Titel: Merkwerken
ISBN: 9789043009539
Uitgever: Pearson Benelux
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Merkwerken 1e druk is een boek van Joris Funcke uitgegeven bij FT Prentice Hall. ISBN 9789043009539

Mensen en werk vormen een boeiende combinatie. Zonder mensen geen werk; andersom voelen velen zich zonder werk aanzienlijk minder mens. De rol van merken in deze relatie maakt het ingewikkelder. Merken zijn bedoeld om betekenisvol te zijn voor mensen buiten de organisatie en vaak slagen ze daar heel goed in. Ook voor mensen binnen de organisatie kunnen merken en merkwaarden een belangrijke rol spelen - een heel andere rol echter dan voor de buitenwacht.
In dit boek gaat Joris Funcke na wat die rol kan inhouden en hoe de verhouding tussen mensen, werken en merken verbeterd kan worden. Aan de hand van veel eigen observaties en een origineel model komt hij tot belangrijke concrete aanbevelingen en eye-openers. Dit boek is een must voor iedereen die binnen zijn of haar organisatie tot meer inspiratie, zingeving en efficiency wil komen.
'Funcke geeft zicht op het geheel en is tegelijkertijd analytisch bezig. Een combinatie die je heel weinig aantreft. Hij vat het vak breed op, niet als functie, maar als een karakteristiek van het geheel. Hiermee plaatst hij zich tussen de meesters van het vak.'
Harry Starren, Algemeen directeur de Baak, Management Centrum VNO-NCW
'De chip, het merk en het net zijn de drie drivers die technologische, economische en sociale vooruitgang aan het begin van de 21e eeuw moeten bewerkstelligen. Merkwerken bevrijdt n van die drie overtuigend uit haar tweedimensionale communicatiekeurslijf en maakt eens te meer duidelijk dat ondernemingen ge ntegreerde visies moeten ontwikkelen n doorleven om succesvol te kunnen zijn.'
Walter Amerika, voormalig bestuursvoorzitter FHV/BBDO Group en oprichter van Progress United, creative information-inspiration-innovation network.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joris Funcke, J. Funcke - Merkwerken