Hanneke Kromhout - Drie maanden roze

Schrijver:
Titel: Drie maanden roze
ISBN: 9789491499005
Uitgever: Uitgeverij Mooi Media
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Ergens in de verte hoor ik mijn telefoon afgaan, de tweetonige piep geeft aan dat er een sms is ontvangen. Even denk ik ''dat zie ik straks wel'' maar iets in mij doet mij omdraaien naar mijn nachtkastje. Ik open half mijn rechteroog, terwijl ik met mijn linkerarm naar mijn mobieltje graai. Ik klik op het bericht en zie de naam van mijn dierbare vriendin staan. Enigszins verbaasd over het tijdstip druk ik op de envelop om het bericht openen. De letters dansen voor mijn ogen.
Ik schiet recht overeind en lees met twee opengesperde ogen nog eens de tekst. Mijn hart begint te kloppen in mijn keel en ik voel hoe mijn mond kurkdroog wordt. De wereld staat even stil en het enige oorverdovende lawaai op dit moment is het gonzende geluid in mijn hoofd. Verbaasd en verbijsterd tegelijk zit ik enkele seconden doodstil op mijn bed.'
Corry heeft al van jongs af aan een kinderwens maar het is juist haar hartsvriendin Hanneke die als eerste zwanger raakt. Haar vriendin gunt haar dit geluk en als ze na vele medische circuits zelf zwanger raakt is de vreugde groot. Maar al tijdens de zwangerschap voelt het niet goed. Als dochter Fiene wordt geboren en na 3 maanden overlijdt, voelt Hanneke zich machteloos. Toch weet ze haar vriendin te steunen met een bijzonder cadeau.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hanneke Kromhout - Drie maanden roze